Fermenteeritud maapirnikrõpsud küüslaugu ja kerge tšilliga, mahe, 20g
2,99 €
Kiudainerikkad ja rohkelt kasulikke piimhappebaktereid sisaldavad maapirnikrõpsud.
Tartu Ülikooli teadlaste ja Lõuna-Eesti väiketootjate koostööna valminud uudsetes krõpsudes on säilinud maapirni kiudained, vitamiinid ja lisatud piimhappebakterid.
Loe rohkem meie blogist: Inimese mikrobioom ja kuidas seda mitmekesistada - maapirn
Rohkem kui 50% tootest moodustab kiudaine inuliin ja piimhappebaktereid on krõpsudes väga-väga palju!
Koostisosad: maapirn* (98,5%) (kontrollitud mahepõllumajandusest), sool, piimhappebakterid.
Kui põhilao kogus on väiksem sinu soovitud kogusest ära muretse :) Koostöös toreda tootjaga saame kauba ikkagist ruttu teieni toimetada teie soovitud koguses.